Jolly Jumpers

Jolly Jumpers gaat onderuit in eigen huis

Dit weekend stond Grasshoppers uit Katwijk op het programma voor de Tubbergse formatie. Met een ander plan van aanpak hebben de dames hard getraind afgelopen week om dat te laten zien in de wedstrijd tegen de dames uit Katwijk.

De eerste aanval van de wedstrijd was er een uit het boekje, een goed gespeelde aanval met uiteindelijk een mooie score aan de kant van de Jumpers. Vervolgens een goede defense waarna er weer een score aan de andere kant gemaakt kon worden, 4-0 voor de roodhemden, een goede start van de wedstrijd! Maar toen werden de dames uit Katwijk wakker geschut, er volgende 4 3-punters waardoor er binnen een korte tijd een gaatje werd geslagen. Die wisten de Jumpers niet meer te dichtten waardoor er na 1 kwart spelen een stand van 18-30 op het score bord stond.

Dit werd doorgezet in het begin van het tweede kwart waardoor de achterstand steeds verder opliep, ondanks de vechtlust aan de kant van de Tubbergse dames konden ze het tij nog niet keren.

De teams zoeken de kleedkamer op bij een stand van 29-54. Het was nog niet gedaan, 25 punten in basketbal is niks. Nog 20 minuten vechten voor iedere bal.
En dat hebben de roodhemden ook gedaan, al snel belandden ze op de vrije worp lijn. De dames lieten een aantal keren mooie staaltjes basketbal zien. Helaas niet genoeg om nog terug te komen in de wedstrijd. De dames uit Katwijk winnen de wedstrijd met een stand van 53-90.

Met een aantal mooie aanvallen en defenses kunnen de dames terugkijken op een leerzame wedstrijd. De komende 2 weken kan er gewerkt worden aan het nieuwe plan. Ondanks de stand, verlaten de meiden met opgeheven hoofd het veld.

Aankomend weekend speelt de Tubbergse formatie geen wedstrijd. Zaterdag 4 december staat er een thuiswedstrijd tegen Binnenland op het programma om 18:30 uur. Houdt de social media van de Jolly Jumpers in de gaten voor de livestream!