Jolly Jumpers U20

Verlies na een sterke start in Amsterdam voor Jolly Jumpers U20

Na een lange rit kwamen de meiden van Jolly Jumpers aan in Amsterdam. Hierdoor hadden ze een kort en snelle warming-up begon de wedstrijd van beide kanten sterk. De verdediging van Orange Lions stond er strak op waardoor scoren veel moeite kostte bij Jolly Jumpers. De scores vielen aan de kant van de Amsterdammers er wel in. Na een goede time out kwamen de meiden uit Tubbergen sterk van de bank en maakten het eerste kwart 13-14 in het voordeel van Orange Lions.

Ook in het 2de kwart ging het gelijk op en gingen scores heen en weer. De meiden waren beide sterk in verdediging en ook rolde er mooie scores uit van goed uitgespeelde aanballen. Toch vlogen er meer ballen in bij de Amsterdammers wat resulteerde in een tussenstand van 31-28 van de eerste helft.

In het 3de kwart straalde Orange Lions veel zelfvertrouwen uit en drong zo door de verdediging van Jolly Jumpers. De verdediging stond strak waardoor de meiden van Jolly Jumpers lastig tot scoren kwam. Het verschil was ook een stukje groter en de meiden uit Amsterdam hadden een groot gat gevormd in de stand. Eindstand 49-36 in het voordeel van Orange Lions.

In het 4de kwart werd het verschil van de punten als maar groter. Oranje Lions bleef scoren en ze waren agressiever dan Jolly Jumpers. De bank was enorm aan het aanmoedigen en de energie steeg van de meiden op het veld. De meiden uit Tubbergen lieten zich niet zomaar naar huis sturen en bleven vechten tot het einde. Helaas was dit niet genoeg om de punten mee naar huis te nemen. De eindstand was 65-50 in het voordeel van Orange Lions.

Zondag 5 december is de volgende thuiswedstrijd. Er wordt dat gespeeld tegen BV Batouwe om 14.15 uur.