BCV Bousema

BC Bousema ontvangt het sterke Stichting Topbiljart Zundert

Na een gedwongen weekje rust, tegenstander S.I.S. Schoonmaak kon geen team op de been krijgen, staat voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema zondag thuis de topper tegen de nummer drie van de ranglijst, Stichting Topsport Zundert op het programma.

De gasten hebben één punt meer dan de ploeg van Ronny Hazewinkel, maar zijn ploeg heeft slechts acht wedstrijden gespeeld en de tegenstander al tien. “Het wordt zondag dus een zogenaamde vier punten wedstrijd voor ons. Bij winst maken we een flinke sprong voorwaarts en doen volop mee in de strijd om de play off plaatsen. Maar het zal geen gemakkelijke opgave worden voor ons, want ik moet het wel stellen zonder Murat Naci Coklu en de in topvorm verkerende Martin Horn. Johan Loncelle speelt nu op één en Stefan Galla op twee. Verder speelt Anno de Kleine op drie en Frans van Schaik op vier”.

Hans Snellen, de captain van STZ, komt met de sterke Duitser Thorsten Frings naar Lochem en verder speelt hij met Francis Forton, Rik van Beers en het jeugdig talent Sam van Etten.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg in Lochem beginnen zondag om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer