BC Bousema ontvangt het Oosterhoutse DKM Tools

Komende zondag krijgt het Lochemse BC Bousema het Oosterhoutse DKM Tools op bezoek. Captain Ronny Hazewinkel heeft lang moeten dubben over wie hij gaat opstellen. 

Op de omslag: Martin Horn

Foto: Jaap Gönning

“Deze week is er een World cup toernooi in Veghel waar al mijn buitenlandse spelers aan de tafels verschijnen, waardoor ik eindelijk ook een beroep kon doen op mijn kopman Murat Naci Coklu. Door zijn aanwezigheid en ook het opstellen van Martin Horn heb ik Johan Loncelle een weekje extra rust gegund, want wij krijgen nog een druk programma met onder andere een uitwedstrijd tegen koploper SIS Schoonmaak volgende week”. Naast Coklu en Horn spelen in Lochem ook Anno de Kleine en Frans van Schaik. Laatstgenoemde nam deel aan de World cup in Veghel.

Meer moeite om zijn team samen te stellen had collega Wim de Kok. Door het uitvallen van kopman Roland Uitdewilgen, wegens een hartoperatie, heeft hij nog geprobeerd één van zijn buitenlandse reserve spelers te strikken. “Ik was op de World cup in Veghel om te kijken of ik nog een topper kon strikken. Maar zij konden helaas allemaal niet”. De Kok komt nu met Jack Wijnen, Nick Zuijkerbuijk, Joey de Kok en Eddy Willems naar Lochem.

De eerste twee partijen in Lochem beginnen om 13.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer