TVWW

Herendubbelteam TVWV overtuigend kampioen

Het herendubbelteam van TVWV uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is erin geslaagd de najaarscompetitie 17+ met een overtuigend kampioenschap af te sluiten. Na een zwaar bevochten uitoverwinning op de naaste concurrent Ommen 2 werd vervolgens de eerste dubbelteam van De Bosbaan in Vroomshoop met 4-0 aan de zegekar gebonden. De thuisoverwinning met 3-1 op Lemele 1 op de eigen baan betekende de slagroom op de taart.

Afgelopen vrijdagavond werd het Vroomshoopse vriendenteam, dat onder Westerhaarse vlag tennist, gehuldigd door het bestuur van TVWV. René Haverkort, Han Meinderink, Jeroen Pol, Jan Sportel en de broers Gerjan, Maarten en Wouter Nieboer ontvingen waarderende woorden, een bloemenhulde en een bierpakket. De laatste attentie was uitermate welkom voor een zoals altijd gezellige derde helft. De titel voor dit ongeslagen dubbelteam een fraaie prestatie, omdat deze tennissers voor het eerst in deze samenstelling uitkomen in deze 17+ competitie. De algemene conclusie was dan ook dat dit naar meer smaakt.

Foto: Joke Roelofs

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer