Korfbalvereniging NKC ’51 organiseert zaaltoernooi én een spelochtend voor basisschooljeugd

Zaaltoernooi

Op zaterdag 13 november 2021 organiseert korfbalvereniging NKC ’51 uit Nijverdal haar jaarlijkse zaaltoernooi. Het toernooi staat bekend als het sterkst bezette indoor korfbaltoernooi van Overijssel en ook dit jaar is er weer een mooi programma opgezet. Nadat het toernooi vorig jaar niet door kon gaan, staat nu de 48e editie voor de deur.

Het zaaltoernooi van de Nijverdalse Korfbal Club staat al jaren garant voor spannende wedstrijden, volle tribunes en een gezellige sfeer. Ook dit jaar komen verschillende verenigingen naar Nijverdal ter voorbereiding op de naderende zaalcompetitie.

In de ochtenduren spelen de eerst de jeugdteams D1, C1, B1 en A1 een oefenwedstrijd. Daarna nemen vanaf 13.45 de eerste en tweede teams van NKC ’51, Spirit uit Voorthuizen en Amicitia uit Vriezenveen het tegen elkaar op.

NKC ’51 hoopt op een succesvol en sportief toernooi en de organisatie nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag 13 november een kijkje te komen nemen bij Sporthal Het Ravijn in Nijverdal. In verband met de geldende coronamaatregelen is het als speler en als toeschouwer (18+) verplicht om een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Kijk voor het volledige programma op de flyer of op www.nkc51.nl.

Spelochtend basisschooljeugd

 Op zaterdag 20 november 2021 organiseert korfbalvereniging NKC ’51 een toffe spelochtend voor kinderen van 3 jaar tot en met groep 6 van de basisschool, zowel voor leden als niet-leden. De spelochtend vindt plaats in sporthal Het Ravijn en duurt van 11.00 uur tot 12.30 uur.

Kinderen kunnen op deze ochtenden spelenderwijs en geheel vrijblijvend kennismaken met korfbal. Zo ontdekken ze of deze sport bij ze past! We gaan springen op een springkussen, schieten op een korf, samen leuke balspelletjes doen en je mag je laten schminken!

Beleef deze ochtend samen met ons en geef je kind vóór 17 november op via http://www.korfbalspelochtendnkc.tk

Ouders en toeschouwers zijn welkom, maar dienen wel de gangbare coronamaatregelen te volgen en (als de regels blijven zoals ze nu zijn) een geldig coronatoegangsbewijs te hebben.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer