Sportlust Vroomshoop verliest op bezoek in Luttenberg

Sportlust Vroomshoop heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen door op bezoek bij een gelijkwaardig SDOL te verliezen.

Op het kunstgrasveld kwamen de gastheren goed uit de startblokken, door na elf minuten de score al te openen middels de rechtsbuiten die de bal in de verre hoek kon punteren.

Slechte gewoonte

Tim Spoor schoot een minuut hiervoor net voorlangs. De slechte gewoonte van weggeven van vrije trappen te dicht bij de zestien werd Sportlust na een klein half uur betaald gezet. De aanvoerder van Luttenberg plaatste de bal beheerst onderin de verre hoek. Iets lagter beet Sportlust dan eindelijk echt van zich af waar al wat kleine kansjes aan vooraf waren gegaan. Een voorzet van Joppe Wekamp werd door Thomas Spoor diagonaal achter de Luttenbergse doelman gekopt. Voor rust veranderde verder niets meer aan de score.

Vuurwerk

Simon Spoor en Dennis Jozic werden gebracht in de rust wat voor het nodige vuurwerk moest zorgen. Het was echter SDOL dat beter uit de kleedkamer kwam en na twee minuten de marge alweer op twee wist te brengen. Identiek aan de eerste treffer werd nu door Sportlust weer met het hoofd gescoord, ditmaal was Gijs Kleinheerenbrink het eindstation van een vlot lopende aanval. In een tweede helft die veelal stil lag kwam ondanks aandringen Sportlust niet meer tot de gewenste en misschien wel verdiende gelijkmaker. Eindstand: 3-2

Volgende week wacht een thuiswedstrijd voor de mannen van Ruud Bruns, wanneer VV Hoonhorst op bezoek komt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer