VV Manderveen haalt punt op in Hengelo

Zondagmiddag heeft VV Manderveen een punt weten te halen in en tegen Hengelo. Op een regenachtig Sportpark de Waarbeek was het spelbeeld redelijk gelijk opgaand en konden beide ploegen na afloop tevreden zijn met een punt en het behouden van de ongeslagen status in de competitie.

Na een goed eerste kwartier, met meerdere kansen voor Manderveen, wist Thomas Steggink doel te treffen na een goede individuele actie. Even hiervoor liet hij het netje ook al bollen, maar ging de vlag van de grensrechter uit Hengelo in de lucht.

Nadat een wolkbreuk ervoor zorgde dat het veld al maar natter en natter werd, sloeg de thuisploeg toe middels een doelpunt van Bryan Schildkamp. Vanaf dat moment had HVV Hengelo de overhand en tot aan de rust bleef dit het spelbeeld, met enkele speldenprikjes van Manderveen als antwoord.

Na de rust waren grote kansen schaars, al was de Manderveense aanvallende middenvelder Kevin Huzink met een hard schot dicht bij een treffer. In het laatste kwartier liet Manderveen nog even haar tanden zien. De ruimtes werden groter maar werden er geen openingen gevonden die tot mogelijkheden leidden, alvorens de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot.

VV Manderveen blijft ongeslagen bovenaan staan in de 5e klasse A, met 14 punten uit 6 wedstrijden. HVV Hengelo staat met 7 punten uit 4 wedstrijden in de middenmoot. Volgende week is Manderveen vrij en speelt HVV Hengelo een inhaalwedstrijd tegen Haaksbergen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer