Fraaie treffer Zerrouki levert FC Twente zege op, reserves winnen van sc Heerenveen

FC Twente won zondagmiddag door een fraaie treffer van Ramiz Zerrouki met 1-2 van Go Ahead Eagles. De wisselspelers van de club uit Enschede kwamen vanmiddag in actie tegen sc Heerenveen. Het duel in de reservecompetitie werd met 2-0 gewonnen. 

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl/Ron Jonker

Denilho Cleonise en jeugdspeler Thijmen de Lange namen vanmiddag de Enschedese treffers voor hun rekening. Zondag speelde het eerste elftal de eredivisiewedstrijd bij Go Ahead Eagles. Door doelpunten van Ricky van Wolfswinkel en Ramiz Zerrouki nam FC Twente de drie punten mee terug naar Enschede.

Overwinning

Go Ahead Eagles kwam zondagmiddag vijf minuten voor rust op voorsprong, door een treffer van Cordoba. Lang bleef deze stand op het bord staan, tot spits Van Wolfswinkel op aangeven van de ingevallen Manfred Ugalde de 1-1 binnen kopte. Even later was het opnieuw Ugalde die aan de basis stond van de Twentse treffer. De Costa Ricaan legde de bal terug op Ramiz Zerrouki, die fantastisch binnenschoot. Het bleek het winnende doelpunt zijn. Met deze overwinning blijft FC Twente voorlopig op de zesde plaats op de ranglijst staan.

Go Ahead Eagles-FC Twente: 1-2 (1-0)

Scoreverloop

39′ 1-0 (Cordoba)

78′ 1-1 (Van Wolfswinkel)

83′ 1-2 (Zerrouki)

Gele kaart: Zerrouki (FC Twente)

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn, Lucassen, Nauber, Kramer, Idzes, Brouwers, Lidberg (76′ Mulenga), Rommens (87′ Berden), Oratmangoen (87′ Ross), Deijl, Cordoba (76′ Botos). 

Opstelling FC Twente: Unnerstall, Troupee (74′ Ugalde), Propper (88′ Dumic), Van Wolfswinkel, Vlap (88′ Bosch), Oosterwolde, Limnios (58′ Misidjan), Zerrouki, Sadilek, Hilgers, Rots (58′ Cerny).  

Reserves winnen

In de reservecompetitie speelde FC Twente vanmiddag een wedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel werd met 2-0 gewonnen. Vlak voor rust kwam FC Twente op 1-0 door een doelpunt van Denilho Cleonise, op aangeven van Virgil Misidjan. In de tweede helft maakte Thijmen de Lange de tweede Enschedese treffer.

FC Twente-sc Heerenveen: 2-0 (1-0)

Scoreverloop

42’ 1-0 (Cleonise)

70’ 2-0 (T. de Lange)

Opstelling FC Twente: J. de Lange, Da Silva (60’ Van Hees), Dumic, Bruns, Smal, Staring, Bosch, Ilic (80’ Dyulgerov), Misidjan (60’ Marhoum), Ugalde (42’ T. de Lange), Cleonise.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer