Sportlust Vroomshoop vindt nieuwe hoofdtrainer in oude bekende

Met een nieuwe hoofdtrainer heeft Sportlust Vroomshoop de trainersstaf voor komend seizoen rond. In de persoon van Job Lamberink heeft Sportlust een oude bekende gevonden om Ruud Bruns op te volgen.

Twee weken geleden werd naar buiten gebracht dat de wegen van hoofdtrainer Ruud Bruns en Sportlust over een half jaar na twee seizoenen zullen scheiden. Sportlust Vroomshoop zegt verheugd te zijn  te kunnen melden dat met het opnieuw contracteren van Job Lamberink als hoofdtrainer de trainersstaf, naast assistenten Jeroen Alferink en Daan Spoor, voor het seizoen 2022/2023 compleet is.

Lamberink startte, destijds als 26-jarige, in 2018 zijn carrière als hoofdtrainer bij Sportlust waar hij de selectie met succes twee seizoenen onder zijn hoede had. In gesprek met het bestuur gaf hij te kennen dat hij na zijn vertrek naar vv Bruchterveld in de zomer van 2020 met een onvoltooid gevoel is blijven zitten. ‘Deze gedachte was wederzijds en zo was een hernieuwde samenwerking snel beklonken’, aldus de club.

Sportlust Vroomshoop zegt uit te kijken naar een hervatting van de competitie in januari, waarin het onder leiding van Ruud Bruns de ingezette stijgende lijn dit seizoen wil verzilveren met een plek in de subtop.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer