Vroomshoopse Boys organiseert jaarvergadering: Meisjes- en vrouwenvoetbal in de lift en trainers gezocht

Vanavond organiseren de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys en de gelijknamige supportersvereniging hun gezamenlijke jaarvergadering. Deze vergadering vindt evenals door de aangescherpte maatregelen evenals vorig jaar op digitale wijze plaats.

Op de omslag: Voorzitter Edward Olthof

Foto’s: Vroomshoopse Boys

Vanaf 19.30 uur passeren onder leiding van voorzitter Edward Olthof diverse agendapunten de revue. Daarbij is speciale aandacht voor de voortgang van het project van het te bouwen nieuwe clubhuis en de daarmee verbonden financiële acties. Bij de bestuursverkiezing vermeldt de agenda het aftreden van Erik Netters als bestuurslid commerciële zaken. Het hoofdbestuur stelt voor in zijn plaats Gerjan Nieboer te benoemen.

In de lift

Het eerste elftal van Vroomshoopse Boys komt door de maatregelen pas volgend jaar weer in actie. Boys JO19-1 voetbalde wel en hield titelkansen in de hoofdklasse door de afgetekende 6-2 thuisoverwinning op MVV’29. Vroomshoopse Boys JO17-12 liet er op De Bosrand ook geen gras over groeien en klopte SV Nieuwleusen JO17-1 met dubbele cijfers: 10-0. Het meisjes- en vrouwenvoetbal zit bij Vroomshoopse Boys in de lift. Het Vrouwen 1-team won in Nijverdal met 6-1 van Vrouwen 1 van SVVN. Vroomshoopse Boys MO15-1 speelde thuis verdienstelijk met 0-0 gelijk tegen Hulzense Boys MO15-1.

Opvolgers

Hoofdjeugdtrainer Reinier de Jong en de B-trainer bij de senioren Edward Wassink stoppen aan het einde van het seizoen 2021-2022. De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys zoekt opvolgers om beide talentvolle selecties vanaf het volgende seizoen twee keer per week te trainen en tijdens de wedstrijddagen te coachen. Wat dat laatste betreft gaat het om het tweede elftal, dat momenteel in de eerste klasse uitkomt en om hoofdklasser JO19-1.

Meer informatie is te vinden op de website www.vvvroomshoopseboys.nl

Reinier de Jong

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer