Hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman verlengt contract bij Vroomshoopse Boys.

Ook in het seizoen 2022-2023 is Jan-Peter Jonkman hoofdtrainer van de A-selectie van Vroomshoopse Boys. Het bestuur en de Technische Commissie van de Vroomshoopse zaterdag tweedeklasser zijn positief over de huidige werkwijze en zien verdere samenwerking vol vertrouwen tegemoet.

Foto omslag: Annelies Gombert

Jonkman is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vroomshoopse Boys en ziet voldoende uitdagingen en perspectief om met de selectie successen te behalen’, aldus de club.

Oefenwedstrijd tegen DZOH

Afgelopen zaterdag werd in Emmen door Vroomshoopse Boys geoefend tegen DZOH, de medekoploper van de tweede klasse J. Noord van het zaterdagvoetbal. De slogan van deze club ‘Samen trefzeker!’ werd bewaarheid, want de thuisploeg scoorde vier keer. Dat werd beantwoord met vier treffers van Boys-zijde door Ruben Smedema, Jos Hutten, Léon Dogger en Jelle Drees, waarmee deze nuttige oefenwedstrijd in een 4-4 gelijkspel eindigde.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer