D.K.V. Zwart-Wit en trainerskoppel nemen afscheid van elkaar

Afgelopen zaterdag heeft Rudi Struijk aan de selectie van D.K.V. Zwart-Wit medegedeeld dat het seizoen 2021-2022 zijn laatste zal zijn als hoofdtrainer van de Deldense korfballers. Ook zijn collega Imko Smit zal na dit seizoen afscheid nemen als trainer van de selectie.

“Na zes seizoenen vindt zowel de trainer als de vereniging het tijd voor een frisse wind in de selectie en gaan beide partijen met een goed gevoel uit elkaar”, laat D.K.V. Zwart-Wit weten middels een persbericht. “Struijk heeft in de afgelopen jaren van een selectie die een aantal jaren in de 3e klasse uitkwam in zowel de zaal als de veldcompetitie een stabiele 2e klasser gemaakt. Een niveau waar de club ook minimaal thuishoort. Er staat een stabiel team en er komt een goede lichting jeugd achteraan waar een opvolger veel uit kan halen. Als persoon blijft Rudi zeker verbonden aan de club. Na zes seizoenen hoofdtrainer is het een echte clubman geworden en in middels speelt zijn dochter ook in de jeugd van D.K.V. Zwart-Wit.”

Imko Smit was al jaren een bekende clubman bij de Deldense korfbalvereniging. Eerst als speler, daarna als hoofdtrainer en inmiddels al jaren al trainer/coach van teams in alle leeftijdscategorieën van de club. Toen de nood hoog was is hij wederom in de selectie gestapt als rechterhand van Rudi Struijk en trainer/coach van het tweede selectieteam. Ook aan deze periode komt nu een eind en er zal ook voor dit team een nieuwe trainer/coach gezocht gaan worden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer