Charlot Vellener 2021

Charlot Vellener ook volgend seizoen bij Team Eurosped

Charlot Vellener zal ook het volgend seizoen de kleuren van Team Eurosped verdedigen. De Almelose spelverdeelster is met haar derde seizoen bezig in Vroomshoop.

Foto: Team Eurosped

“Ik ben blij dat we al zo vroeg tot een overeenstemming zijn gekomen voor verlenging van mijn contract” zegt een enthousiaste Vellener. “Ik heb het hier erg naar m’n zin en de ambities van Team Eurosped voor de komende jaren, sluiten goed aan bij mijn ambities.”
Ook de technische staf is blij dat Vellener het volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie. “Charlot is ondanks haar leeftijd een ervaren spelverdeelster en waardevol voor het team”, aldus coach Petra Groenland. “Erg blij dat ze er volgend seizoen weer bij is!”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer