Formule Old Stars Twenterand wordt verbreed

De wandelvoetballers van Old Stars Twenterand ruilden onlangs hun outfit in voor gloednieuwe sportkleding. Dat werd gerealiseerd dankzij de vier vestigingen van de Jumbo in de grote kernen van de gemeente Twenterand.

Op de omslag: Hans Nieboer, voorzitter van het bestuur van de Old Stars Twenterand overhandigt in De Klaampe het eerste trainingsjasje aan Marijke Schipper, trainster en initiatiefnemer van het wandelforfbal van de Old Stars Twenterand.

Foto: Joop Snippe

Bestuursleden van de Old Stars Twenterand togen op pad om een boeket bloemen en een grote ingelijste groepsfoto als dankzegging voor de kledingsponsoring te overhandigen. Bij Fikkert Jumbo in Vriezenveen brachten de bestuursleden Eduard van der Heiden en Joop Snippe mede namens de spelers hun dank over.

Walking Korfbal Twenterand

Onlangs is op initiatief van trainster en bestuurslid Marijke Schipper bij Amicitia in Vriezenveen Walking Korfbal Twenterand opgestart. Dat bleek een schot in de roos en wekelijks wordt er door een groeiend aantal senioren uit Twenterand enthousiast getraind. De wandelvoetballers van Old Stars Twenterand namen hun ambassadeursrol van Old Stars Sports op. Zij adviseerden vanuit de opgedane ervaring van ruim vijf jaar de wandelkorfballers bij hun hun eerste stappen.

Jumbo

Daar bleef het niet bij en in afstemming met sponsor Jumbo werd de gebruikte en weer fris gewassen en gestreken sportkleding aan de collega’s Old Stars Twenterand gegeven. Voorzitter Hans Nieboer van de wandelvoetbal-afdeling van de Old Stars Twenterand overhandigde afgelopen vrijdagmorgen in De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk het eerste trainingsjasje aan een blij verraste Marijke Schipper. Zo lopen de wandelkorfballers van Old Stars Twenterand er de komende tijd warmpjes en tiptop bij.

Op de foto: Bestuursleden Joop Snippe (met bloemen) en Eduard Van der Heiden (met ingelijste foto) van Old Stars Twenterand voor het winkelpand van een van de vier Kledingsponsors: Jumbo Fikkert in Vriezenveen.

Foto: Oldstars Twenterand

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer