Burchartz verlengt bij DOS-WK

Enschede – Hengeloër Ruben Burchartz is ook volgend seizoen trainer/coach van de hoofdmacht van de Enschedese korfbalvereniging DOS-WK.

Foto: Bert Sanders – DOS-WK

Burchartz, bezig aan zijn tweede seizoen, geeft aan nog niet klaar te zijn bij DOS-WK: “Door de coronapandemie zijn het twee vreemde seizoenen geweest. De spelersgroep is erg enthousiast en leergierig en maakt een mooie ontwikkeling door. Helaas hebben we dit tijdens wedstrijden nog maar beperkt kunnen laten zien”.

In de veldcompetitie is DOS-WK op kampioenskoers. Het bezet een gedeeld eerste plaats in de tweede klasse. Als gevolg van de coronapandemie is er in zaal tot op heden slechts één wedstrijd gespeeld welke met winst werd afgesloten. Over het verdere verloop van de zaalcompetitie is tot op heden nog niets bekend.

Ook Eric Rönitz heeft zijn overeenkomst met DOS-WK met één jaar verlengd en zal volgend seizoen wederom het tweede team trainen en coachen. De reserves bezetten een vijfde plaats halverwege de veldcompetitie.

Voorzitter René Gelderman is verheugd met de vroegtijdige overeenstemming met beide trainers. “Deze verlenging komt onder andere voort uit een heel positief gevoel bij alle betrokkenen. Nu deze sleutelposities sterk zijn ingevuld kunnen we vol energie verder om te bouwen aan een stabiele eerste klasse vereniging”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer