Arjan Verhoef nieuwe keeperstrainer selectie DOS ’37: Trainersstaf voor nieuw seizoen ingevuld

Arjan Verhoef wordt de nieuwe keeperstrainer van DOS ’37. De sinds kort in Vriezenveen woonachtige voormalig doelman zal met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag gaan bij de eerste selectie van de club uit Vriezenveen. 

Verhoef komt oorspronkelijk uit Wezep. Daar eindigde hij op 29-jarige leeftijd zijn carrière bij WHC, in verband met een blessure. Verhoef zou daar aanblijven als keeperstrainer, waarna hij ook nog werkzaam zou zijn bij DETO en Berkum.

Trainersstaf ingevuld

Met de aanstelling van Arjan Verhoef heeft DOS ’37 de trainersstaf voor het nieuwe seizoen ingevuld. In een eerder stadium werden de contracten van het trainersduo Jeroen Niks en Geerten Brinkman al verlengd. Daarnaast hebben teammanagers Bertran Minkjan en Gerreld Nijkamp, assistent scheidsrechter Dennis van Leussen en materiaalman Martin Kottier hun medewerking voor komend seizoen toegezegd.

Technische commissie DOS ’37: “Wij heten Arjan van harte welkom bij onze vereniging en wensen de overige mannen uiteraard veel succes de komende seizoenshelft.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer