Benjamin Can ook volgend seizoen hoofdtrainer CVV Achilles

Benjamin Can en CVV Achilles Enschede hebben een akkoord bereikt voor verlenging van het hoofdtrainerschap. Binnenkort zal Benjamin Can zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Het betekent dat hij ook in het seizoen 2022-2023 hoofdtrainer is bij de zaterdagvierdeklasser. Ook assistent-trainer Eldo Reinds tekent bij. Benjamin Can begon dit seizoen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Daarvoor trainde hij het tweede elftal van FC Suryoye-Mediterraneo, de club waar hij ook nog altijd voetballer is.

Op dit moment ligt de competitie stil. Achilles staat momenteel elfde in de vierde klasse G. Aangezien het nog maar de vraag is hoe het huidige seizoen wordt uitgespeeld, wil Benjamin Can alvast met een schuin oog naar volgend seizoen kijken: “We willen alvast in kaart brengen op welke posities we versterkingen nodig hebben. Als we er met elkaar de schouders onder zetten, weet ik zeker dat we in het nieuwe seizoen een goed team hebben staan!”

Foto’s: Wicher Folkers

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer