Gold Stars Heracles start 2022 met gewijzigde technische staf

Het bestuur van Gold Stars Heracles en Patrick Bakhuis, eigenaar bij PB Soccer, zijn een overeenkomst aangegaan voor een periode van drie en een half jaar jaar. Hierbij is bewust gekozen om samen het walking football in Almelo en omgeving op de kaart te zetten, als sport die bijdraagt aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De trainingen zullen door middel van walking football gericht zijn op lichamelijke en mentale fitheid, waarbij rekening wordt gehouden met individuele mogelijkheden. Daarnaast zal PB Soccer waar mogelijk een bijdrage leveren aan het sociale aspect van walking football.

Samenwerking

Zodra de trainingen kunnen starten, zal de damesgroep worden getraind door Jorick Damveld. De herengroep zal worden getraind door Patrick Bakhuis. Arend Steunenberg zal bij beide groepen fungeren als nestor. Daarnaast zijn het bestuur van Gold Stars Heracles en PB Soccer een samenwerking aangegaan met het ROC Van Twente, om bij de trainingen ook een stagiair te plaatsen.

Eindverantwoordelijkheid

De eindverantwoordelijkheid voor het totale trainingsprogramma ligt bij Patrick Bakhuis. Beide nieuwe trainers zijn bevlogen voetbalmensen. Bakhuis is 28 jaar oud en heeft al jaren zijn eigen bedrijf, PB Soccer. Hij heeft via de gemeenten Borne en Almelo al gewerkt met ouderen en bij diverse clubs in de omgeving al veel met jongeren gewerkt. Ondanks zijn leeftijd van 20 jaar oud heeft ook Damveld al de nodige ervaring in het trainersvak. Hij is al zes jaar jeugdtrainer.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer