Jolly Jumpers - Herman Zandhuis

Jolly Jumpers start 2e seizoenshelft met ruime overwinning

Zaterdagavond 15 januari stond de eerste competitiewedstrijd van 2022 op het programma. Jolly Jumpers speelde tegen Thriple Threat. De vorige ontmoeting namen de Tubbergse dames de punten mee naar Tubbergen.

De thuisploeg begon goed aan de eerste helft. De toon werd met name gezet door de goede defense en dit resulteerde goede aanvallen met scores. De dames van Jolly Jumpers wisten elkaar goed te vinden. Thriple Threat speelt met veel druk op de bal maar ook van de bal af. Hier gingen de roodhemden goed mee om. De eerste helft eindigt in het voordeel van de thuisploeg, een 46-30 voorsprong.

Na de rust komen beide teams zichtbaar rustig uit de startblokken. Er wordt namelijk 3 minuten lang gespeeld zonder dat er gescoord wordt. Thriple Threat noteerde de eerste score, maar kort daarna komt de thuisploeg weer in hun vetrouwde ritme, de Tubbergse dames spelen goed samen in de defense en de bal gaat goed door het netje. De roodhemden sluiten de wedstrijd verdiend af met een winst. De thuisploeg wint met 68-47 van Thriple Threat.

Een goed begin van 2022, fijn om te zien dat alle speelsters goede minuten konden maken. De dames maken zich op voor volgende week. Dan staat er om 20.30 uur een uitwedstrijd tegen Lekdetec op het programma.