Zwart Wit

Samantha Jonkman-Schorn en Debby van Koningsveld nieuwe trainers selectie D.K.V. Zwart-Wit

Vanaf seizoen 2022-2023 zullen Samantha Jonkman-Schorn en Debby van Koningsveld de selectie van D.K.V. Zwart-Wit onder hun hoede nemen. Na het afscheid van Rudi Struijk en Imko Smit die de afgelopen jaren verantwoordelijk waren voor de eerste twee teams van de korfbalvereniging uit Delden nemen zij het stokje over.

Foto: D.K.V. Zwart-Wit

Beide trainers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de korfbalwereld. Samantha speelde met maar liefst 3 verschillende clubs in de korfballeague en werd in 2004 en 2006 topscorer bij de dames. Ook speelde ze 11 interlands voor het Nederlands korfbalteam. Op dit moment is Samantha bezig met de opleiding korfbaltrainer 4, wat het hoogste diploma is dat een trainer bij de KNKV kan halen. Debby was in haar jonge jaren speelster bij D.K.V. Zwart-Wit en speelde later bij Oost-Arnhem in de hoofdklasse. De afgelopen jaren was ze trainster/coach bij KVZ en Nääs.

In het komende seizoen zal Samantha hoofdtrainer / coach zijn. Debby wordt verantwoordelijk voor S2.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer