Vroomshoopse Boys bereidt zich voor op hervatting competitie, nieuws uit trainersstaf

De A-selectie van Vroomshoopse Boys traint weer volop om in vorm en in het gewenste ritme te komen voor de komende hervatting van de competitie in de tweede klasse H. Zodra de KNVB het licht op groen zet, moeten de mannen van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman vol aan de bak om de wat magere eerdere competitiestart te doen vergeten.

Foto omslag: Thijs Brouwers

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Door de langere door corona gedwongen winterstop behoren meerdere blessuregevallen binnen de selectie grotendeels tot het verleden. Op zaterdagmiddag 28 januari wordt er thuis geoefend tegen de beloften onder de 23 jaar van derde divisionist zondag HSC ’21 uit Haaksbergen. Om 14.30 uur wordt er op De Bosrand afgetrapt.

Keeperstrainer Marc Doornbos na het seizoen naar Excelsior ’31

Keeperstrainer Marc Doornbos gaat aan het eind van seizoen Vroomshoopse Boys verlaten. Het staflid uit Boekelo, die bij de Boys de keepers van de A-selectie onder zijn hoede heeft, wordt dan keeperstrainer van derde divisionist zaterdag Excelsior ’31 uit Rijssen.

Vroomshoopse Boys verlengt contract met Assistent-trainer Henk Harmens

Nog meer nieuws uit de trainersstaf betreft assistent-trainer Henk Harmens uit Wezep. De ervaren oefenmeester heeft zijn contract met de A-selectie van Vroomshoopse Boys verlengd. De expertise van Henk Harmens wordt nu ook ingezet om de jeugdopleiding van Vroomshoopse Boys nog verder te ontwikkelen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer