BCV Bousema

BC Bousema op bezoek bij Aartsbouw Sprundel

Nu de cafés en restaurants weer open zijn kan ook de eredivisie driebanden komend weekend weer opgestart worden. De DKM Tools League begint met de tweede helft ban de competitie met voor het BC Bousema uit Lochem een uitwedstrijd tegen Aartsbouw Sprundel.

De eerste wedstrijd leverde weliswaar een 6-2 overwinning op, maar met name Stefan Galla had veel moeite met zijn tegenstander, zijn landgenoot Christian Rudolph. Uiteindelijk trok de speler van captain Ronny Hazewinkel met 40-39 na 33 beurten aan het langste eind. De enige verliespartij kwam op naam van Anno de Kleine die met 38-40 zijn meerdere moest erkennen in Ludo Kools. Martin Horn, 40-18 tegen Dirk Weeremans en Johan Loncelle, hij versloeg Ronny Brants eveneens met 40-18, zorgden voor de overige punten.

Komende zondag speelt Hazewinkel in dezelfde formatie. Hoe zijn tegenstander speelt is nog niet bekend, “maar ondanks dat de thuisclub op de laatste plaats staat mag er van onderschatting geen sprake zijn. Thuis wonnen we moeizaam en alleen dat gegeven mag een signaal zijn om vanaf het begin goed bij de les te zijn”.

De eerste twee partijen beginnen om 13:00 uur en de corona regels zijn bij deze wedstrijd van toepassing.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer