Peter Ogink

Webton Hengelo: “Kiek’n wat ’t wot!”

Kiek’n wat ’t wot!

Dat was het motto waarmee de selectie van Webton na een week trainen na de Corona lock-down op weg ging naar Enkhuizen voor de wedstrijd tegen Madjoe.

Foto: Webton

Na een lange pauze eindelijk weer een competitiewedstrijd in de Topdivisie. Twee geblesseerden en een speler, die in het buitenland verblijft. Daar moest trainer Rinke Olthof het mee doen. En dat pakte nog niet eens zo slecht uit: na een heftige strijd ging de eerste set met 29-27 verloren, maar in de tweede set viel het team sterk terug en kwam dan ook via 25-22 met 2-0 achter. Zoals zo vaak in volleybal gaf de derde set een ander beeld te zien en in vlot tempo ging die met 18-25 naar Webton. Het team kwam beter in het spel en in de vierde set ging het tot 10-10 gelijk op. Toen moest routinier Peter Ogink het veld verlaten met een zoals het zich aan liet zien ernstige achilles-peesblessure. Dit betekende het begin van het eind en met 25-22 ging deze set verloren en was de 3-1 nederlaag een feit. A.s. zaterdag 5 februari speelt Webton in de Veldwijkhal in Hengelo thuis tegen Prima Donna Kaas uit Huizen.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en voor het publiek zijn de corona-regels van toepassing. Kijk voor de laatste informatie hierover op www.webton-hengelo.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer