De Zweef en Niels Kolkman verlengen contract, meerdere trainers verlengen verbintenis

De Zweef en hoofdtrainer Niels Kolkman hebben het contract met een jaar verlengd. De club uit Nijverdal laat weten dat iedereen van mening is dat er voldoende potentie is om het komende seizoen met elkaar verder te gaan. 

Kolkman staat sinds dit seizoen voor de groep bij het vlaggenschip van De Zweef. De clubman, die van zijn achttiende tot het einde van zijn spelersloopbaan in het eerste elftal speelde, volgde daarmee Rutger Wijkman op. Met een spoedige verlenging van het contract lijken De Zweef en Kolkman zich allebei in een goed huwelijk te bevinden. “Het bestuur en de technische commissie, alsook Niels en de selectie zijn hier blij mee”, aldus de club uit Nijverdal.

Trainers verlengen

Zoals ieder jaar hebben vele trainers in het amateurvoetbal hun contract verlengd rond de feestdagen. Vlak voor de Kerst verlengden SVZW en hoofdtrainer Joram Hendriks hun verbintenis met een jaar.  Ook het contract met assistent trainer Roy Agten werd met een jaar verlengd. Hulzense Boys en hoofdtrainer Erik Zandstra verlengden hun verbintenis evengoed met een jaar. “Wij zijn hier zeer verheugd over”, liet de technische commissie van Hulzense Boys weten. “Dit omdat er, naast de goede resultaten, onder Erik Zandstra ook veel aandacht is voor de ontwikkeling van de jonge spelers binnen de selectie. Dit is voor Hulzense Boys essentieel voor de korte en middellange termijn.”

Hulzense Boys, met in het midden op de onderste rij hoofdtrainer Erik Zandstra

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer