Erwin van Oosten komend seizoen assistent-trainer eerste elftal HHC Hardenberg

Erwin van Oosten (33) is per ingang van het komende seizoen assistent-trainer van het eerste elftal van HHC Hardenberg, maakte de club vorige week bekend. Hij zal gaan samenwerken met Pascal Diender, die dan hoofdtrainer is van het vlaggenschip van de tweededivisionist.

Foto omslag: Sportfoto-Oost.nl/Ron Jonker

Van Oosten is momenteel trainer bij het Onder 23-elftal van de Hardenbergers. Sinds medio 2019 is hij werkzaam bij HHC Hardenberg. De man uit Emmer-Compascuum volgt momenteel de cursus UEFA-A. Hij ziet zijn aanstelling als een mooie uitdaging: “Ik ben erg blij met deze kans en het vertrouwen dat ik vanuit de club en Pascal heb gekregen om deze uitdaging aan te gaan.”

Succes

“De afgelopen drie seizoenen ben ik druk bezig geweest als trainer van HHC Onder 23 en als coördinator van de middenbouw”, vervolgt Van Oosten. “Ik ben me thuis gaan voelen op de Boshoek. Voor mijzelf is het een mooi vervolg in mijn loopbaan om als assistent-trainer werkzaam te zijn in de Jack’s League en bij deze prachtige vereniging. Ik hoop dat we er met zijn allen een succes van gaan maken.”

Fijne en succesvolle samenwerking

Pascal Diender, toekomstig hoofdtrainer, kijkt uit naar de samenwerking. “Vanzelfsprekend ben ik erg blij met de aanstelling van Erwin, omdat de taal zoals wij over voetbal praten en denken grotendeels hetzelfde is en hij een goede invulling kan geven binnen de staf zoals we die voor ogen hebben. Daarnaast kent Erwin de club goed en is hij een prettige en toegankelijke persoonlijkheid, waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit zal resulteren in een fijne en succesvolle samenwerking binnen ons team.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer