Frank Wormuth na dit seizoen van Heracles Almelo naar FC Groningen

Frank Wormuth heeft een akkoord bereikt met FC Groningen. De huidig hoofdtrainer van Heracles Almelo wordt met ingang van het seizoen 2022-2023 eindverantwoordelijk in Groningen. De 61-jarige Duitser tekent een contract voor drie jaar, tot medio 2025.

Foto omslag: NESImages/Michael Bulder

‘Wormuth bevestigt in een eerste reactie dat de focus de rest van het seizoen op Heracles Almelo ligt’, aldus de club uit Almelo. “Ik wil mijn periode bij Heracles goed afsluiten”, zegt Frank Wormuth. “Heracles heeft mij een prachtige kans als trainer in het buitenland gegeven en daarvoor zal ik de club altijd dankbaar blijven. Er is mij alles aan gelegen mijn periode in Almelo goed af te sluiten en dan wacht vanaf de zomer een nieuwe uitdaging in Groningen.”

Foto: Sportfoto-Oost.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer