Jolly Jumpers

Succes op het New Years Tournament!

De activiteiten commissie van Jolly Jumpers hadden het plan om 29 december het jaarlijkse oliebollen toernooi te organiseren. Net als de stichting wintergames vindt Jolly Jumpers het belangrijk dat de jeugd in beweging blijft tijdens de corona pandemie. Echter, door de toen geldende coronamaatregelen was dit helaas niet mogelijk. Nu de verenigingen de zaal weer in mogen, is er in één week het New Years Tournament georganiseerd. 

Foto: Jolly Jumpers

De teams t/m u12 werden voor de ochtend opgetrommeld om te komen basketballen. Er zou een clinic gegeven worden door een drietal heren die al heel wat trainingen hebben gegeven bij Jolly Jumpers. Wim van Ek, Richard Steggink en Huub Frons keken de ogen uit toen daar om 10 uur, 30 kinderen enthousiast binnen kwamen. Van 4 tot 14 jaar, iedereen hield twee uur lang de concentratie vast. Alle facetten van basketbal kwamen aan bod. Dribbelen passen en schieten. Een aantal wedstrijdjes konden natuurlijk ook niet ontbreken.

Om 12 uur ging de groep kinderen tevreden naar huis en de trainers en vrijwilligers konden even bij komen. Wat een energie hadden de kinderen. Heel veel tijd om bij te komen was er niet, want daar was de volgende groep. Deze groep was helaas wat kleiner door een aantal quarantaine gevallen, maar dat mocht de pret niet drukken. Wederom stonden Wim, Richard en Huub op het veld om de clinic te geven. Ook deze groep was super enthousiast en heel leergierig. Aan het eind nog even de teams mixen om een toernooitje te spelen, maakte ook voor deze kinderen de middag compleet.

Bij beide groepen was er tussendoor een pauze moment waarbij de kinderen werden voorzien van het lekkerste fruit van groentehal Oosterik. Verder danken Jolly Jumpers natuurlijk Wim, Richard en Huub en alle vrijwilligers die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt. Ten slotte willen ze Stichting Wintergames ook bedanken voor het mede mogelijk maken van deze onwijs leuke dag. 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer