Vroomshoopse Boys organiseert finale grote veiling en pubquiz voor nieuw clubhuis

Een ludiek filmpje op de website van Vroomshoopse Boys, met de energieke voorman Edward Olthof in de hoofdrol, was onlangs het startschot van een drukke actieperiode van deze voetbalvereniging van ruim 800 leden. Er zijn allerlei acties gepland voor de leden, ouders van jeugdspelers, supporters, sponsoren en iedereen die de Boys een warm hart toedraagt.

Er moet namelijk minimaal 150 duizend euro op tafel komen voor het nieuwe clubhuis op De Bosrand. Onlangs is de ‘kentekenactie’ met een inleg van een tientje per maand al begonnen.

Finale grote veiling

Op vrijdagavond 14 januari wordt vanaf 19.00 uur de digitale finale van de grote veiling gehouden. Door de beperkende maatregelen door corona is voor een online variant gekozen. Via de website van de club kan er geboden worden. Veilingmeester Dennis Jongeneel zal op 14 januari de te veilen items presenteren.

Pubquiz

De finale van de veiling wordt op 14 januari gecombineerd met de derde pubquiz van de Boys in successie. De vorige edities waren al in trek. Via een YouTube livestream kunnen de finale van de veiling en de pubquiz op de voet worden gevolgd. Via de website van Vroomshoopse Boys kunnen deelnemers zich voor vijf euro aanmelden, waarbij het bestellen van een zogeheten snaaipakket ook mogelijk is.

Thermometer

Een reusachtige actiethermometer gaat de komende tijd de opbrengst van de diverse acties nauwgezet volgen. De hoop bestaat dat er straks van een koortsachtige stijging sprake is, zodat het clubhuis van Vroomshoopse Boys steeds meer dichterbij komt.

Clubnieuws Vroomshoopse Boys

Geen nieuwjaarsreceptie, Vroomshoopse Boys op zoek naar betaalde trainer

De beperkende maatregelen gooiden roet in het eten voor de nieuwjaarsactiviteiten van Vroomshoopse Boys. Op zaterdag 8 januari 2022 is er daarom niets te doen op De Bosrand. De geplande wandeling van leden, supporters en sponsoren en de nieuwjaarsreceptie met daarbij de toespraak van voorzitter Edward Olthof gaan niet door op de gebruikelijke wijze. Bezien wordt of eind januari van het komend jaar deze activiteiten alsnog fysiek kunnen plaatsvinden.

Vroomshoopse Boys is op zoek naar een betaalde trainer voor de B-selectie bij de senioren en naar een groepshoofd bij de jeugd, tevens trainer-coach bij JO19-1. De beide huidige trainers Edward Wassink en Reinier de Jong hebben te kennen geven aan het eind van het seizoen 2021-2022 hun werkzaamheden bij de Boys te beëindigen.

Werken bij deze selecties van Vroomshoopse Boys betekent aan de slag zijn met talentvolle en ambitieuze voetballers op eerste klasse en op hoofdklasse-niveau. Trainers, die daarvoor voelen worden kunnen nadere informatie over beide vacatures inwinnen op de website van Vroomshoopse Boys en kunnen een mail met een cv en een motivatie sturen naar tc@vvvroomshoopseboys.nl

Voorzitter Edward Olthof
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer