Daan Geerts verruilt TVC voor SVZW

SVZW heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met de diensten van Daan Geerts. De 21-jarige speler uit Tubbergen komt over van TVC ’28.

Foto omslag: Orange Pictures/Ron Jonker

De nieuwste aanwinst van de Zwaluwen stelt zich voor.

Zou je wat over jezelf willen vertellen? 

Mijn naam is Daan Geerts. Ik ben 21 jaar oud. Samen met mijn vader, moeder, zus en broertje woon ik in Tubbergen. Van kleins af aan ben ik veel aan het voetballen en vanaf mijn 5e jaar ben ik bij TVC ‘28 gaan voetballen. Hier heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen voordat ik een aantal jaar geleden in het eerste elftal ben gaan spelen.Naast voetbal vind ik het leuk om te vissen of om te gaan mountainbiken. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond en hoop na de zomer te kunnen gaan beginnen aan de politieopleiding

Hoe ben je bij SVZW terechtgekomen?

Een maandje geleden ben ik benaderd door Joram Hendriks, de trainer van SVZW, of ik op gesprek wilde komen. Ik zag dit als een uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast verliep het gesprek positief, waardoor ik de keuze heb gemaakt om volgend jaar bij SVZW te gaan spelen.

Foto: Paul Snijders

Wat was je eerste indruk van de club?

Positief, de club heeft een mooie accommodatie en ook de randzaken zijn goed geregeld.

Wat zijn je ambities binnen SVZW?

Mijn ambities zijn om plezier te maken en mezelf te ontwikkelen. Ik wil graag goed presteren, dus is het kampioenschap mijn doelstelling.

Daan Geerts: “Zelf ben ik een speler die technisch goed uit de voeten kan en hierbij ook veel meters maak. Ik kan goed meedraaien wanneer het team goed speelt, maar wanneer we er minder goed uitkomen kan ik doormiddel van hard werken en veel meters maken ook belangrijk zijn.”

Vorig jaar sprak SportInTwente.nl in aanloop naar de derby tussen TVC 28 en STEVO al met Daan Geerts.

Foto: Orange Pictures/Ron Jonker
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer