Vroomshoopse Boys vanaf 19 februari flink aan de bak

De KNVB heeft ervoor gekozen om de huidige voetbalcompetitie 2021-2022 in zijn geheel af te werken. Dat betekent dat er tot en met de eerste zaterdag in juni 2022 reguliere competitiewedstrijden worden gespeeld, en tot eind juni 2022 een nacompetitie voor promotie- en degradatie.

Foto omslag: Thijs Brouwers

Tot en met zaterdag 12 februari 2022 wordt er de diverse klassen ingehaald om de stand in de competities weer recht te trekken. Dat biedt clubs de gelegenheid om nog even goed te oefenen om zo vorm en ritme op te doen.

Vroomshoopse Boys flink aan de bak

In de tweede klasse H. van het district Oost van het zaterdagvoetbal kan het eerste elftal van Vroomshoopse Boys vanaf zaterdag 19 februari flink aan de bak. Iedere daaropvolgende zaterdag is er een competitiewedstrijd gepland. Op zaterdag 19 februari aanstaande wordt op het sportcomplex Scheurserve aangetreden tegen Sparta Enschede. Dat betekent het tiende duel in deze competitie. Sparta Enschede is evenals de Boys bepaald niet voortvarend gestart in deze afgebroken competitie en heeft drie punten meer dan het keurkorps van Jan-Peter Jonkman en Henk Harmens. Dat is dus meteen een belangrijke wedstrijd voor de blauw-gele formatie. De week erop, op zaterdag 26 februari 2022, wordt er thuis op De Bosrand aangetreden tegen IJVV uit IJsselmuiden, dat momenteel gedeeld vierde staat.

Programma Vroomshoopse Boys

Het overige programma voor het seizoen 2021-2022 ziet er als volgt uit:

5 maart: ZAC-Vroomshoopse Boys

12 maart: PH Almelo-Vroomshoopse Boys

19 maart: Vroomshoopse Boys-De Esch

26 maart: vv Den Ham-Vroomshoopse Boys

2 april: Vroomshoopse Boys-Be Quick Zutphen

9 april: Be Quick’28-Vroomshoopse Boys

16 april: Vroomshoopse Boys-Hulzense Boys

23 april: ASC’62-Vromshoopse Boys; 30 april: Vroomshoopse Boys-Sparta Enschede

7 mei: Vroomshoopse Boys-ZAC

14 mei: IJVV-Vroomshoopse Boys

21 mei: Vroomshoopse Boys-PH Almelo

28 mei: WVF-Vroomshoopse Boys

4 juni: Vroomshoopse Boys-Quick’20

Foto: Thijs brouwers
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer