Dynamo 2021-2022 volleybal

Mooie overwinning voor Dynamo Tubbergen

Het heeft even geduurd, maar Dynamo Tubbergen mocht na een aantal trainingen weer het veld op om een wedstrijd te gaan spelen. Het betrof ook nog eens belangrijke wedstrijd, namelijk een Twentse derby.

Dynamo begon prima aan de wedstrijd tegen WVC Volley uit Wierden. Met een strakke service-serie stond de ploeg al snel met 0-5 voor. Met deze tussenstand vroeg WVC Volley de eerste time out van de wedstrijd aan.

Door met het goede spel

Maar ook hierna ging Dynamo Tubbergen door met het goede spel, de voorsprong werd uitgebouwd naar 10-5. Toch kwam WVC Volley langzaam dichterbij, tot 14-18. Maar gedurende de hele set wist Tubbergen steeds een aantal punten voor te blijven. De eerste set zou met 19-25 worden gewonnen.

Gelijk op

Bij een 14-13 tussenstand in het voordeel van WVC Volley gingen beide ploegen naar de kant voor een time-out. WVC Volley liep verder uit en kwam op een 21-19 voorsprong. Bij de big points knokte Dynamo Tubbergen zich terug in de wedstrijd. Mede door een goede service-serie draaide Dynamo de stand om naar een voorsprong van 22-23. Deze werd niet meer uit handen gegeven, ook deze set werd gewonnen door de ploeg uit Tubbergen: 22-25.

Overwinning

De derde set moest gewonnen worden om met winst richting Tubbergen te gaan. Dynamo Tubbergen liet zich dan ook van zijn beste kant zien. Al snel stond Dynamo met 9-5 voor, waarna WVC Volley een time-out vroeg. Maar de voorsprong zou zelfs worden uitgebreid naar 8-17. Ook de derde set werd gewonnen: 14-25. Een prima wedstrijd leverde Dynamo Tubbergen een 0-3 overwinning op.

Volgende week staat er weer een nieuw duel op het programma, dan speelt Dynamo Tubbergen een thuiswedstrijd tegen SOMCOM/Sudosa-Desto. Deze wedstrijd begint om 16.30 uur in Tubbergen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer