Zaalvoetballers Excelsior ’31 ruiken aan punt, maar verliezen toch

Na een onderbreking van twee maanden hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 vrijdagavond de competitie in de eerste divisie hervat met een nederlaag. In Utrecht ging het op bezoek bij nummer vier JCK/AISO uiteindelijk met 7-3 onderuit.

Tweemaal kwam Excelsior’31 op voorsprong, maar beide keren kwam de thuisploeg snel langszij (2-2). Deze tussenstand stond tot drie minuten voor tijd nog op het scorebord. Hierna kwam de thuisploeg voor het eerst deze avond op voorsprong. In een alles of niets poging wisselde Excelsior’31 haar keeper in voor een vijfde veldspeler, zonder succes. JCK/AISO profiteerde van balverlies bij de rood-witten en verdubbelde de marge naar twee (4-2). Toch antwoordde Henk Lankamp snel met de aansluitingstreffer, maar onzorgvuldigheid en geduld bij het inzetten van de vijfde veldspeler werd keihard afgestraft. De thuisploeg scoorde nog driemaal en won uiteindelijk verdiend, hetzij wel met een geflatteerde uitslag: 7-3.

Aankomende week is Excelsior31 vrij, waarna op vrijdag 18 februari het thuisduel tegen ZVS/Bodemflex op het programma staat.

JCK/AISO – Excelsior’31: 7-3 (1-1)

13′ 0-1 (Voortman)

14′ 1-1 (Dahmani)

23′ 1-2 (Pongers)

23′ 2-2 (Rahmani)

37′ 3-2 (Dahmani)

38′ 4-2 (Said)

38′ 4-3 (Lankamp)

38′ 5-3 (Lahri)

39′ 6-3 (Said)

40′ 7-3 (Ababou)

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Beltman (k), Willard ter Stal (k), Van Leeuwen, Borghuis, Aydin, Pongers, Voortman, Lankamp, Averesch, Kreijkes.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer