Oude bekenden keren terug bij DOS ’37, ook Jari Hellegers naar Vriezenveen

Afgelopen week voerde de technische commissie van DOS ’37 gesprekken met een tweetal spelers dat men in Vriezenveen nog kent. Met Rik van de Belt en Melvin Kemp keren twee oudgedienden terug bij de club. Ook Jari Hellegers komt DOS ’37 versterken. De 21-jarige aanvaller komt over van HHC. 

Op de omslag: Melvin Kemp

Rik van de Belt sluit per direct aan bij de selectie van het eerste en tweede elftal en wordt als extra keeper aan de selectie toegevoegd. ‘De technische commissie was, na het wegvallen van Tim Sickman, al een tijdje op zoek naar een extra keeper en is dan ook blij dat Rik per direct aansluit bij de groep’, laat de club weten. ‘Rik keepte in het verleden ook bij DOS’37 en heeft na een aantal omzwervingen bij Den Ham, PH en La Premiere besloten om weer bij onze mooie vereniging aan te haken.’

Melvin Kemp

Naast Rik van de Belt liet ook Melvin Kemp weten met ingang van komend seizoen weer terug te keren bij DOS’37. Kemp speelde de afgelopen twee jaar bij Daarlerveen, omdat hij in verband met studieverplichtingen de prioriteit wat minder bij het voetballen kon leggen. Om weer op een hoger niveau te kunnen acteren, keert Melvin Kemp terug op het oude nest in Vriezenveen.

Jari Hellegers

Ook Jari Hellegers komt naar D.O.S’37. Hellegers Jari dit jaar onderdeel van de selectie van HHC, maar bij gebrek aan speeltijd gaat de aanvaller zijn geluk beproeven in Vriezenveen. ‘Jari is een sterke, snelle aanvaller die alles uit zichzelf wil halen’, laat DOS ’37 weten. ‘Met zijn positieve drive kan hij een aanjagende rol in de selectie van komend jaar gaan vertolken.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer