Jolly Jumpers 13 februari

Jolly Jumpers wint eenvoudig van Triple Treat

De Jumpers speelden zaterdag na 2,5 week rust eindelijk weer een wedstrijd. Wegens ziekte en corona waren de roodhemden niet compleet, maar dit weerhield de Jumpers er niet van om een goede wedstrijd neer te zetten.
De Tubbergse dames begonnen niet scherp aan de wedstrijd. Veel balverlies en slordigheid maakte dat de wedstrijd voor de Jumpers moeilijk op gang kwam. Toch wisten de roodhemden de knop om te draaien en kwam er vertrouwen op hen eigen spel. Jolly Jumpers wisten elkaar te vinden en verdedigend zat het goed dicht. Dit leidde tot een paar mooie aanvallen en fastbreaks. Het tweede kwart werd daardoor scherp afgesloten met een voorsprong van 23-40.
De Tubbergse dames komen sterk uit de kleedkamer en weten de voorsprong uit te breiden. De Jumpers weten dat dit erg belangrijk is want Triple Treat zal niet zomaar opgeven. Dit is ook het geval en met een 9-0 run van de thuisploeg neemt coach Chris een time-out. De roodhemden steken de koppen bij elkaar en spreken af wat er verwacht wordt. Meer rust in de aanval en meer druk en agressiviteit in de verdediging. Deze taken pakten de Jumpers goed op en zorgde voor een einduitslag van 46-81 winst.

Aankomende zaterdag staat alweer die volgende uitwedstrijd op het programma tegen Cangeroes uit Utrecht. Er wordt gespeeld om 19.30 uur in Utrecht.