MVV hengelt punt binnen in Hengelvelde

Op een zonnige zondag stond WVV-MVV op het programma. Vanwege Corona perikelen werd deze wedstrijd niet begin december, maar halverwege februari afgewerkt.

Om 14.00 uur werd afgefloten voor een wedstrijd die achteraf een ‘overwinning voor de neutrale toeschouwer’ was. Zowel MVV als WVV begon vol intensiteit aan de wedstrijd, waarbij het wachten was op het eerste doelpunt.

Tempo

Een halve voorzet viel goed, welke een WVV een voorsprong opleverde. MVV reageerde hier goed op en schroefde het tempo omhoog. WVV kwam even niet onder de druk uit en Cas Oude Avenhuis drukte dit twee keer uit in de stand. Via twee goede aanvallen draaide MVV de wedstrijd volledig om. Beide keren bleef Oude Avenhuis knap rustig:1-2. Maar het tempo bleef hoog en WVV begon zich meer te melden. Een voorzet viel pardoes binnen bij de tweede paal. Zo werd de ruststand op 2-2 bepaald.

Sporadisch

Na de rust was het spelbeeld aanvankelijk niet anders, maar WVV draaide de duimschroeven wel aan. Veel grote kansen waren niet aan de Hengelvelders besteed, mede dankzij een uitblinkende Thijs Goossen. MVV wist zich nog sporadisch te melden voor het doel, terwijl WVV ook niet meer tot scoren kwam. De goed fluitende leidsman vond het daarna welletjes, met een 2-2 eindstand op het scorebord.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer