Jolly Jumpers

Jolly Jumpers wint in Utrecht

Op zaterdag 19 februari reisden de dames van Jolly Jumpers af naar Utrecht. Om 19:30 uur klonk het startsignaal.

De Tubbergse dames begonnen erg matig aan de wedstrijd. Aan beide kanten werd veel gemist en georganiseerd spel ontbrak. Door de ontbrekende organisatie kwamen de Jumpers niet toe aan hun eigen spel. Dit zorgde voor een stand van 13-12 na zo’n 7 minuten spelen. Chris nam een time-out om de dames even wakker te schudden. Hierdoor ontstond er een klein gaatje in het voordeel van de roodhemden.
Eindstand kwart 1: 13-19

De dames van Utrecht begonnen fel aan het tweede kwart. Hierdoor kon de thuisploeg de schade beperkt houden en het gat wat verder dichtten. Zo verliep het gehele tweede kwart. Telkens wanneer Jolly Jumpers wat verder uitliep, staken de dames uit Utrecht daar een stokje voor en kwamen met een aantal scores vanuit hun kant weer wat dichterbij.
Eindstand kwart 2: 22-34

Na de rust start de Tubbergse formatie met een full court defence. Utrecht had het hier even moeilijk mee en de dames van Jolly beloonde zichzelf met makkelijke scores. Hierdoor liepen de dames uit Tubbergen uit naar een 31-52 voorsprong.

De Jumpers moesten deze laatste run doorzetten in het vierde kwart. En zo gezegd, zo gedaan. De voorsprong bleef staan en uiteindelijk wisten de Jolly Jumpers te winnen met een 47-69 einduitslag.

Aanstaande woensdag 23 februari speelt Jolly Jumpers een belangrijke uitwedstrijd tegen CobraNova in Voorburg. Dit is de kwartfinale van de beker. Het is erop of eronder!