Sportlust Vroomshoop verliest in goede wedstrijd twee keer

Sportlust Vroomshoop heeft op bezoek bij koploper SV Enter een 4-5 nederlaag geleden. Het missen van de punten kon Sportlust achteraf gestolen worden. Simon Spoor viel na zestig minuten uit, met ogenschijnlijk opnieuw een knieblessure.

Sportlust begon voortvarend en kwam na drie minuten al op voorsprong middels Dennis Jozic, die de keeper wist te omspelen. Niet veel later stond het door een benutte strafschop alweer gelijk.

Arbeidsethos

Toen Sportlust na twaalf minuten spelen door een rode kaart met tien man verder moest, leek het een lastige middag te worden tegen de koploper. Een grote hoeveelheid arbeidsethos hield Sportlust knap in de wedstrijd. Na twee doelpunten van Simon Spoor ging de ploeg uit Vroomshoop zelfs rusten met een 2-3 voorsprong. Een treffer van Tim Spoor werd wegens dubieus buitenspel ook nog afgekeurd.

Standaardsituatie

De tweede helft was nog maar koud van start toen Enter middels een vrije trap weer op gelijke hoogte kwam. Enter kwam even later ook op 4-3, maar Sportlust gaf zich ook nu niet gewonnen. In de 90e minuut leek Sportlust beloond te worden na een rake kopbal van Dinand Hankamp. In de 97e minuut was het echter opnieuw Enter dat een corner wist binnen te werken en daarmee de vierde van de vijf goals uit een standaardsituatie maakte.

Sportlust verdiende absoluut een resultaat.  Uiteindelijk stond Sportlust dus met lege handen. Maar dat was zoals eerder genoemd niet het grootste verlies van de dag.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer