Jolly Jumpers U20

Jolly Jumpers VU20 verliest van HSV Haren

Op 20 februari stond om 14.15 uur een thuiswedstrijd op de planning en deze keer eindelijk weer met publiek. Jolly Jumpers begon de wedstrijd met een full court verdediging. De roodhemden waren niet scherp genoeg, waardoor HSV makkelijk over de middellijn kwam. In dit kwart ging het gelijk op. Beide ploegen misten kansen. Dit kwart eindigde in 11-12 voor HSV.

In het tweede kwart was HSV een stuk scherper dan de Jumpers. Op het begin bleef het gelijk opgaan, maar later in het kwart zwakte de roodhemden af en bleef HSV doorgaan. HSV switchte alles en daar maakte Jolly geen goed gebruik van. Elke aanval zowat geprobeerd, maar ze kwamen er niet doorheen. Beide teams zochten de kleedkamer op met 18-30 stand in het voordeel van HSV.

De roodhemden kwamen de kleedkamer gefocust uit en brachten meer energie, maar HSV bleef haar eigen ding doen. Jolly bleef nog steeds volle druk geven in de defence, maar Haren wist hier nog steeds makkelijk uit te komen. Hierdoor bleef het nog steeds gelijk op gaan qua scores. Einde van de derde kwart 35-46.

In het vierde kwart wisten de roodhemden dat er nu echt alles moesten geven. Jolly wist nog meer energie te brengen en elkaar wat makkelijker te vinden in de aanval. HSV werd er wat onrustiger van en de roodhemden moesten daar dus van profiteren. De Jumpers hebben dus alles op alles gezet en kwamen dus heel dichtbij en kwamen op 2punten achterstand. Dit allemaal gebeurde helaas te laat en het was daarom niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Eindstand van de wedstrijd 50-52 in het voordeel van HSV.

Volgende week zaterdag 26 februari staat er een bekerwedstrijd gepland om 11.00u tegen CBV Binnenland in Tubbergen.