MVV ’29 wacht uitwedstrijd tegen BVV Borne

MVV ’29 gaat aanstaande zondag op bezoek bij Borne, dat op dit moment op de laatste plaats bivakkeert. De mannen van Ruud Ottenhof boekten afgelopen zondag een ruime overwinning op Luctor et Emergo (4-0), terwijl Borne verloor op eigen veld verloor van Reutum (2-4).

De zwart-witten hebben tot dusver veertien punten behaald in de eerste tien wedstrijden. Daarmee staat de ploeg op de zevende plek op de ranglijst. De tegenstander van aanstaande zondag heeft vier punten verzameld.

In het seizoen 2019-2022 ging MVV’29 voor het laatst op bezoek bij Borne. Destijds eindigde de wedstrijd in 0-0. Vorig seizoen speelde MVV’29 alleen thuis tegen Borne, voordat het seizoen werd afgebroken door corona. Deze wedstrijd leverde een 3-2 overwinning op.

Aanstaande zondag wordt om 14.00 uurafgetrapt op Sportpark ’t Wooldrik in Borne.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer