Jolly

Jolly Jumpers pakt winst op Landsmeer

Op zaterdag 26 februari stond de eerste thuiswedstrijd van het jaar op het programma. Deze wedstrijd was een inhaalwedstrijd en werd gespeeld tegen Lions uit Landsmeer.

De wedstrijd ging aardig gelijk op, waarbij aan beide kanten veel gemist werd. Het was nog een beetje zoekende aan de kant van Jolly Jumpers en het moest allemaal net wat scherper. Het eerste kwart werd beëindigd met een stand van 16-17 in het voordeel van Lions.

Ook in het tweede kwart waren de teams aan elkaar gewaagd. De organisatie ging beter maar het mocht allemaal nog wel wat overtuigender en met meer energie. Dit namen ze dan ook mee naar de tweede helft. Het tweede kwart werd beëindigd met een minimaal verschil van 31-32 voor de gastploeg.

Na de rust was er meer energie op het veld, maar hierdoor ontstond er ook wat meer chaos bij de roodhemden. Hiervan profiteerde de ploeg uit Landsmeer waardoor de voorsprong iets werd uitgebreid naar 48-55 in het derde kwart.

Aan beide kanten werd er hard geknokt. Jolly Jumpers herpakt zich en de wedstrijd werd steeds spannender. De verdediging stond goed dicht waardoor er een aantal steals gepakt konden worden. De Jumpers wisten de voorsprong te pakken wat zorgde voor een eindstand van 72-67 voor de thuisploeg!

Aankomende woensdag reizen de roodhemden af naar Voorburg voor de bekerwedstrijd tegen CobraNova. Als de dames uit Tubbergen deze wedstrijd weten te winnen, staan ze in de halve finale voor de strijd om de Carla de Liefde trofee.