Arjan Kok nieuwe keeperstrainer Vroomshoopse Boys

De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is erin geslaagd een nieuwe keeperstrainer voor de selectieteams van de senioren aan zich te binden. Arjan Kok (39) wordt de opvolger van Marc Doornbos, die na dit seizoen naar Excelsior’31 vertrekt. Kok was voorheen al keeperstrainer bij EMMS uit Slagharen en DOS ’37.

Arjan Kok begon zijn voetballoopbaan als jeugdspeler bij Vroomshoopse Boys, waar hij vanaf zijn zevende levensjaar tot zijn veertiende actief was. Daarna maakte hij als keeper furore bij achtereenvolgens FC Zwolle, vv Den Ham, SVZW, HHC Hardenberg en Excelsior’31 in Rijssen. Arjan werd door TC Tubantia al eens als Twentse speler van het jaar gekozen en werd bij die prestigieuze verkiezing ook een keer tweede.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer