Avontuur Kaj Sierhuis bij Heracles Almelo voorbij: Knieblessure houdt aanvaller rest van het seizoen aan de kant

Kaj Sierhuis is de rest van het seizoen uitgeschakeld. De aanvaller van Heracles Almelo liep vrijdagavond een knieblessure op in het gewonnen duel met FC Utrecht. De tot het einde van dit seizoen gehuurde Sierhuis zijn avontuur in Almelo lijkt daarmee voorbij te zijn. 

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl

‘Een scan in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat het om een gescheurde voorste kruisband gaat, een kwetsuur die hem maanden aan de kant zal houden’, laat Heracles Almelo weten. De spits wist enkele minuten voor zijn blessure de wedstrijd nog te beslissen.

Streep door de rekening

“Dit is een enorme streep door de rekening”, vertelt Kaj Sierhuis tegenover de clubkanalen. “Ik kwam er voor mijn gevoel steeds beter in en dan gebeurt dit. Mijn seizoen zit erop en dat betekent een waardeloos einde van mijn periode bij deze mooie club. Ik ben immers tot komende zomer gehuurd. Ik zal het team als supporter blijven steunen en ben er van overtuigd dat de jongens het seizoen goed gaan afsluiten.”

Kaj Sierhuis kwam dit seizoen tot 18 competitiewedstrijden waarin hij 4 treffers en 3 assists verzorgde. Komende zomer keert de aanvaller terug naar zijn eigenlijke werkgever Stade Reims.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer