Dynamo Tubbergen

Dynamo DS1 laat mooie punten zien tegen Sudose Desto DS1

Na een sterke herstart van vorige week met een mooie 0-3 overwinning tegen WVC, had de dames het wedstrijdgevoel alweer lekker te pakken. Echter stond de wedstrijd tegen de nummer 1, Sudose Desto dames 1, op de planning.

Ondanks dat willen we natuurlijk altijd punten pakken. Daarnaast moest het team wat creatief zijn. Twee speelster waren niet in de mogelijkheid om er te zijn. En Lieke mocht niet springen in verband met haar scheen blessure. Gelukkig wilde Anouk wel een keertje ruilen van positie en kon Lieke als libero spelen.

In het begin van de wedstrijd startten de dames sterk en leek het alsof ze altijd al zo samen speelden. Ze hadden een voorsprong van 7-1. Sudosa kon helaas met een goede service weer bij komen en helaas verloor Dynamo de set met 20-25. De dames lieten zich echter niet kennen en starten de 2e set opnieuw goed. Deze set hebben ze hard gevochten en gingen beide teams constant gelijk op. Met een aantal wissels bleef het spannend. Helaas konden de dames the big points net niet pakken en verloren de set met 23-25.

De 3e set gaven ze niet op. Er werd gewisseld voor zover de formatie het toeliet en iedereen werkte hard. Opnieuw kwam het team goed mee en hebben ze mooie punten laten zien. Aan het niveau heeft het zeker niet gelegen, echter heeft Sudosa meer mogelijkheden en konden zij de set winnen met 20-25. Al met al een waardige pot waarbij Dynamo heeft laten zien dat ze het met z’n allen doen!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer