Het Ravijn februari 2022

Waterpolodames winnen in Krommenie; waterpoloheren speelden niet het afgelopen weekend

De waterpolo dames- en heren van Het Ravijn zouden het afgelopen weekend een dubbele competitiewedstrijd spelen. Maar zoals dit seizoen vaker is gebeurd werd er weer het een en ander afgelast met als voornaamste oorzaak: corona besmettingen bij de tegenstanders. Dit leidde er toe dat de heren helemaal niet in actie kwamen en de waterpolodames vrijdagavond 25 februari in Krommenie tegen De Ham moesten spelen, en met een 8-10 overwinning weer huiswaarts wisten te keren. Lieke Schokker Klaassen had het topscoorders virus weer te pakken. Ze scoorde vijf keer tegen De Ham.

Foto: Henk Buenk

Trainer-coach Wicher Diallo had het genoegen dat hij met een compleet fit team naar Krommenie kon afreizen.
Lotte Beunk heeft na haar vinger breuk de eerste speelminuten weer gemaakt. Zij kwam daarbij ook met een korte analyse van de wedstrijd. Lotte: “We hebben een fijn gevoel overgehouden aan de wedstrijd. We hebben geen enkel moment het gevoel gehad dat we de wedstrijd uit handen gingen geven. Het was een fijne wedstrijd ter voorbereiding van de play offs waar we volgende week mee beginnen”.

Wedstrijden dit weekend

Heren 1 van Het Ravijn speelt, indien iedereen gezond blijft, komend weekend twee thuiswedstrijden. Zaterdag 5 maart wordt een hele mooie wedstrijd in het Ravijnbad afgewerkt. Dan komen de heren van Polar Bears naar Nijverdal. De wedstrijd staat om 17:30 uur in de agenda. Zondagmiddag 6 maart om 15:30 uur spelen ze een wedstrijd tegen ZPB H&L Productions uit Barendrecht.

De wedstrijdtijden van de waterpolodames tegen UZSC in de play-offs zijn nog niet bekend.

Statistieken Dameswedstrijd Krommenie:

Vrijdag 25 februari 2022.
Eredivisie Dames:
De Ham-Het Ravijn: 8-10.
Periodestanden: 3-4, 4-6, 6-9, 8-10.
Doelpunten Het Ravijn: Lieke Schokker-Klaassen 5x, Charlotte Coes-Mensink 2x, Margreet ter Schure 2x, Nina Scholten 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer