SV Vasse doet zichzelf te kort op bezoek bij vv Oldenzaal en loopt tegen eerste nederlaag aan

Vasse liep zondagmiddag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Op bezoek bij Oldenzaal verloren de blauwwitten met 2-1. Doelpuntenmaker aan de zijde van SV Vasse was Sam Haarhuis.

Vasse was de bovenliggende partij in de beginfase maar had het vizier niet op scherp. Na kansen voor Sam Haarhuis en Rik Wiefferink was de grootste kans voor Randy Pegge, maar hij vond ook de uitblinkende keeper op zijn weg. Net voor rust had de spits van Oldenzaal de openingstreffer op de schoen, maar hij vond Loet Hannink op zijn weg.

In de tweede helft zag men hetzelfde spelbeeld, Vasse kreeg kansen maar het was of de keeper of allemaal net naast. Toch leek SV Vasse het geluk aan de zijde te hebben toen Sam Haarhuis de bal, die als voorzet was bedoeld, achter de keeper werkte. Na 85 minuten spelen noteerde de thuisploeg dan toch nog de gelijkmaker. Een zondagsschot van dertig meter vloog in de bovenhoek. Niet veel later benutte Oldenzaal een strafschop en was het lot voor Vasse deze middag bezegeld. SV Vasse verloor onnodig met 2-1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer