Bousema

Gelderse driebanden topper in Lochem

Voor komende zondag staat in Lochem de Gelderse driebanden topper tussen het Huissense A1 DPC/De Kuul en BC Bousema op het programma. “Je kunt het inderdaad een topper noemen want voor beide teams staat veel op het spel. De ploeg van Addy Wienk vecht misschien wel voor haar laatste kans om nog kans te maken op een play-off plaats en wij mogen in dit stadium geen punten verspelen”, aldus captain Ronny Hazewinkel van de Lochemse formatie. “Wij staan op dit moment op een gedeelde tweede plaats samen met Cues&Darts en A1 bezet de vijfde plaats en heeft drie punten dan wij”. 

Foto: Jaap Gönning

Ten opzichte van de eerste wedstrijd, gewonnen door BC Bousema met 2-6, heeft Hazewinkel zijn ploeg slechts op één plaats gewijzigd. “Door competitie verplichtingen in eigen land speelt Stefan Galla zondag niet, hij heeft ook wel een beetje rust nodig maar is de laatste vijf wedstrijden is hij wel van de partij,  voor hem speelt Frans van Schaik. Martin Horn is opnieuw de kopman, Johan Loncelle speelt op twee en Anno de Kleine verhuist naar derde plek. Frans is deze zondag automatische mijn vierde man”.

Addy Wienk weet nog niet wie hij zondag laat spelen. Wel speelt hijzelf als vierde man en heeft ook Dave Christiani, Jelle Pijl en Kay de Zwart als mogelijke spelers tot zijn beschikking. De eerste twee partijen in Lochem beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer