Drukke week bij HHC Hardenberg: Drie spelers verlengen, drie spelers vertrekken

HHC kende een drukke week op het gebied van transfers. Ashwin Manuhutu, Rutger Etten en Gersom Klok verlengden hun contract bij de club uit Hardenberg. Rick Hemmink, Steff Kaptein en Joël Beukhof zullen na dit seizoen vertrekken.

Op de omslag: Technisch manager Gert Heerkes

Foto: Sportfoto-Oost.nl

Manuhutu speelt nu zijn negende seizoen bij HHC, Etten speelt sinds begin 2019 in het oranje-zwart en Klok zit, met een tussenstop bij FC Emmen, acht jaar bij de vereniging. “Ashwin Manuhutu, Rutger Etten en Gersom Klok zijn vaste waarden in ons elftal”, vertelt technisch manager Gert Heerkes, aldus een persbericht van de club. “Hun ervaring en inzet kunnen we goed gebruiken. We zijn dan ook blij dat zij komend seizoen ook in het shirt van HHC Hardenberg zullen spelen.”

De contracten van Hemmink (29), Kaptein (22) en Beukhof (22) worden niet verlengd, zo heeft het technisch management van de club besloten. Hemmink verruilde medio 2017 Achilles ’29 voor HHC Hardenberg. Hij speelde tientallen wedstrijden voor de club en scoorde ook tientallen keren. Na vijf jaren komt er een einde aan zijn periode in het oranje-zwart. Kaptein voetbalt sinds medio 2020 voor HHC, nadat de aanvaller overkwam van PEC Zwolle. Beukhof verkaste afgelopen zomer van competitiegenoot TEC naar de Hardenbergers.

‘HHC zal op een later moment, zoals gebruikelijk, afscheid nemen van de spelers’, aldus de tweededivisionist.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer