Achilles Enschede houdt lang hoop op stunt tegen FC Berghuizen

In de zaterdag vierde klasse G had Achilles Enschede dit weekeinde lange tijd hoop op een stunt tegen FC Berghuizen. De roodgele formatie hield de titelkandidaat uit Oldenzaal tot aan de slotfase op een marge van 1, pas in de laatste fase van de wedstrijd zorgde Berghuizen voor de beslissing: 0-2.

Achilles Enschede had, net als een week eerder bij Sportclub Enschede, een goed strijdplan bedacht. Berghuizen was de betere ploeg, maar Achilles verdedigende goed en zorgde na een 0-1 ruststand (doelpunt Pim Mulder) zelfs even voor wat dreiging voor het doel van de bezoekers. Uiteindelijk liet Berghuizen zien dat het over meer kwaliteit beschikt. Jasper Olde Hendrikman scoorde in de slotfase de 0-2. Daarmee was de strijd beslist.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Tom van den Engel in het zonnetje gezet. De verdediger van Achilles speelde vorige week bij Sportclub Enschede zijn 200e officiële wedstrijd in het eerste elftal van Achilles.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer