Manderveen wint en is alleen koploper

Manderveen heeft zondagmiddag met 2-4 gewonnen bij het Enschedese TVV. Met deze overwinning gaat de ploeg van Thijs Masselink als koploper de laatste wedstrijd van de eerste periode in.

Na een rustig begin met weinig spektakel brak Kevin Huzink de ban. Hij omspeelde de doelman van TVV en schoof de bal in het lege doel. Verder was de eerste helft er eentje zonder veel grote doelkansen.

Na de rust was het Joris Wesselink die een vrije trap van een meter of 20 de bovenhoek in krulde en daarmee was de 2-0 een feit. Vanaf dat moment ging het hard en volgden de 1-2 en 1-3 elkaar snel op. Een polletje werd de verder prima keepende Job Kuipers fataal, waarna Jorn Heidkamp werd vrijgespeeld door Stef Huistede en vakkundig wist af te werken.  In het slot van de wedstrijd werd het nog even spannend toen de 2-3 werd aangetekend middels een fantastisch schot van een TVV-speler. Wout Wesselink maakte een minuutje later direct de bevrijdende 2-4.

Na deze overwinning gaat Manderveen aan kop in de 5e klasse A, gevolgd door DTC. Volgende week staat een rechtstreeks duel om de periodetitel op het programma, dan komt DTC naar Manderveen.